Camper gekocht

Camper gekocht.

Het was al jaren een wens van ons een nieuwe camper.
En met nieuw bedoel ik niet nieuw als is bouwjaar, maar een vervanger voor onze oude camper die we al weer 17 jaar geleden hebben verkocht omdat we toen van een boven woning naar een huis met een grote tuin ,grenzend een een stuk bos verhuisde.
Door de verkoop van dit zelfde huis hadden we nu de mogelijkheid om weer een camper aan te schaffen en naar veel wikken en wegen , want was het misschien ook niet slim om dit geld te gebruiken voor ons Tiny house. ( maar ja hoelang gaat dat nog duren, en wat willen we in de tussen tijd)
Toch de knoop door gehakt.
Het is een fiat duccato Chausson geworden uit het bouwjaar 2001 en we zijn er super blij mee.
Zoals het er nu voorstaat kunnen we hem eind volgende week ophalen.

De bedoeling is dat we vanaf 10 september tot ongeveer 1 december in de camper gaan wonen.
Zodra we hem eind volgende week opgehaald hebben gaan we de caravan overpakken in de camper en hebben we eindelijk weer een ruimer bed.
Van 23 September tot 3 Oktober gaan we lekker een week rond treken, en daarna verhuizen we van de boerderij naar hopelijk de camping dicht bij het dorp.
Vanaf ongeveer 1 december kunnen we een vakantie woning huren waar we in ieder geval tot 1 juni 2022 in kunnen verblijven.
Maar dat ligt nog niet definitief vast.

Up date tiny house.

24 Augustus heb ik nog weer contact gehad met de adviseur van de gemeente waar ik al eerder contact mee heb gehad.
Hij wil er bij de gemeente op aansturen dat zij in September toch definitief een besluit gaan nemen met betrekking tot de andere partij, en mocht het zo zijn dat de gemeente toch verder gaat met die partij wil hij voorstellen om te kijken of wij onze initiatieven niet kunnen bundelen.
Het blijft spannend dus.

Tiny house cursus

Ben dit jaar begonnen met de Basiscursus: Jouw Tiny House - van droom naar realiteit van Marjolein Jonkers en Monique.
Erg leerzaam , ben nog niet zo ver want het is gelukkig vaak mooi weer en dan lig ik liever buiten in de hangmat dan dat ik binnen in de caravan achter de laptop zit. Maar dat mag de pret niet drukken.
Naast de online cursus hebben we ook een aantal live bijeenkomsten en zaterdag 18 September is het zo ver en gaan we naar een Tiny house project in Leeuwaarden waar we de mogelijkheid krijgen een aantal Tiny houses te bezichtigen en met de bewoners en bouwers te praten. Super veel zin in.

Zo dat was het weer voor vandaag ,
Bedankt voor het lezen van mijn blog.
Lieve groet, De Mosmannetjes.